poll ik ben trots op mijn accent

Ondervindt u nadelen over het praten met een accent? Bent u er wel eens door gediscrimineerd? Laat het ons weten! De poll van deze week is: 

[poll id=208]

De poll van vorige week: “De troonrede en miljoenennota zijn te ingewikkeld voor mij!” Op 19 september vond Prinsjesdag plaats. Een dag waar de troonrede wordt voorgelezen door koning Willem-Alexander en de minister van Financiën biedt de miljoenennota en rijksbegroting aan de Tweede Kamer aan. Een minderheid was het eens met de stelling. Zo’n 45% is van mening dat de troonrede en miljoenennota te ingewikkeld is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.