politie raalte zoekt eigenaren drie fietssleutels

Op het moment dat de politie het terrein van OBS De Linderte inspecteerde, werd al snel duidelijk waarom de drie zich uit de voeten maakten. Buiten het feit dat de toegang daar verboden is, trof de politie een vijftal flessen met alcoholhoudende drank aan.

De politie Raalte legt uit: “Wat we dan nog wel eens doen is de fietsen op slot zetten. De eigenaren komen dan meestal met het schaamrood op de kaken aan het bureau hun sleutels terugvragen.”

In dit geval gebeurde dat echter niet. De politie zit dus nog met drie fietssleutels waarvan de eigenaren niet bekend zijn. “We zijn benieuwd wat ze thuis verteld hebben over het verlies van hun fietssleutel. De eigenaren kunnen zich melden aan het bureau. Uiteraard willen we een goed gesprek met hen hebben.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.