politie dalfsen een op de vier keer te laat bij een spoedgeval

Dat meldt RTV Oost

Politieagenten van de gemeente Raalte waren bij 87,4 procent van de meldingen binnen 15 minuten aanwezig.

Vorig jaar scoorde Haaksbergen met 61,7 procent nog het laagst. Het percentage in Haaksbergen is dit jaar gestegen naar 77,4 procent. De politie was de eerste helft van dit jaar het meest op tijd in Hengelo: in 93,2 procent van de gevallen was de politie daar binnen een kwartier op de plek waar hulp nodig was.

De streefnorm van 90 procent wordt in Overijssel niet gehaald, net als in bijna alle andere provincies. Alleen de politie in de regio Midden-Nederland – waar Utrecht en Flevoland onder vallen – haalde het afgelopen halfjaar de streefnorm.

Benieuwd hoe uw gemeente scoort? 

Klik hier om het schema te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.