platina huwelijk voor bruidspaar jansen wolfkamp

Pa en ma groeiden beiden op in Salland, maar niet in Raalte zelf. Zij in Haarle, als dochter van een boer en fietsenmaker. Hij werd geboren in het Jachthuis in Mariënheem, als zoon van de plaatselijke veldwachter. Eigenlijk zouden ze al eerder trouwen, maar een beenbreuk van pa zorgde ervoor dat het feest uitgesteld moest worden.

De eerste twee huizen die het echpaar bezat stonden in Mariënheem. Pa bouwde ze zelf. Hij was daarnaast druk voor De Zonnebloem en ander parochiewerk. Ma zat lange tijd bij het zangkoor. Samen mochten ze altijd graag wandelen en fietsen. Het wandelen gaat niet meer, maar het fietsen doen ze nog graag samen. Ma op de electrische fiets, pa op zijn scootmobiel.

Pa heeft altijd hard gewerkt. Als timmerman was hij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer. Het liet hem niet ongeschaad. Versleten nekwervels zorgden ervoor dat hij in de ziektewet kwam. Ma was er als huisvrouw altijd voor de kinderen. Daarnaast deed ze ook wat extra werk, zoals het schoonmaken van de lagere school in Mariënheem.

Het echtpaar Jansen-Wolfkamp kreeg zes kinderen. Vier jongens en twee meisjes. Ook hebben ze inmiddels zes kleinkinderen. Allemaal meiden, waar ze stuk voor stuk gek op zijn. Pa en ma wonen nog steeds op zichzelf, wat natuurlijk superfijn voor beiden is dat dit nog steeds zo kan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.