pitch and putters lemele naar nk

Bij de 16 senioren zijn de volgende spelers van de baan uit Lemele uitgenodigd: Noël Shannon uit Laag Zuthem, Hans Strijkveen en Jan Willem van den Berg uit Raalte en Jan Hekman uit Ommen.

Het Nederlands Kampioenschap Strokeplay wordt elk jaar georganiseerd en er wordt gestreden om de titel Nederlands Kampioen Strokeplay. Dit kampioenschap wordt het A-NK genoemd, omdat tijdens dit toernooi de, op dat moment, beste spelers spelen. Dit toernooi wordt gezien als het meest prestigieuze toernooi van het jaar. De speler/speelster die in zijn/haar categorie na vier rondes het minst aantal slagen nodig heeft gehad mag zich Nederlands Kampioen noemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.