paardensportvereniging lemelerveld viert 50 jarig bestaan

“Ik merk, dat de vereniging staat als een huis en ook gedragen wordt door het bedrijfsleven. Van een kleine zandbak, naar nu zo’n mooi complex. Een mooie prestaties van deze jubilerende vereniging.”

“We begonnen in Lemelerveld met een groepje pony’s”, weet het oudste lid (en tevens erelid van de vereniging) Gerrit Veldhuis zich te herinneren. “Er was alleen een kleine zandbak. We hadden een groot gebrek aan instructeurs. Nu, na vijftig jaar, hebben we een prachtige accommodatie, waar de leden met veel plezier hun sport kunnen beoefenen.”

Voorzitter Melchior Bauman memoreerde dat de vereniging er best goed voor staat, maar dat de start wel moeilijk was. “Maar we hebben nu een prachtig terrein met een mooie buitenbak, een springweide, een kantine en wat ook belangrijk is: we zijn gezond. Maar met circa vijftig leden blijven we natuurlijk wel een kleine vereniging. De ontwikkeling is gigantisch geweest, maar de paarden zijn na al die jaren gebleven. We houden veel activiteiten, waaronder een aantal ponykampen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.