Home / archiefcentraal / ovc 21 schenkt sdol vluchtroute

ovc 21 schenkt sdol vluchtroute

Met een zorgelijk gezicht lispelde Wijsman tegen verzorger Harry van der Graaf na de gelijkmaker, “we zijn ’t voetbal kwijt”. Langs de kant ijsbeerde clubman Henk Pasman. “Doe toch es rustig en hou die bal eens in de ploeg”, mopperde het erelid, terwijl op de bank Dennis ter Burg met een van pijn vertrokken gezicht zijn gekwetste enkel koelde met ijs. Juist deze nieuwkomer had binnen de lijnen kunnen zorgen voor de broodnodige rust. Of anders Sander Biemans, maar die liep op sneakers langs de kant en is er een tijdje uit.

Was het dan zo slecht? Nee, helemaal niet. Aanvallend en in het middenrif ging het bij toeren heel aardig. Zorgenkindje voor Wijsman is de defensie. Natuurlijke leiders als Van ’t Zand en Otten zijn gestopt, wie pakt het op? Ja oké, Biemans misschien. Het proberen waard, maar zoals gezegd, hij deed niet mee. Wie weet is deze verdedigende middenvelder het passende puzzelstukje, die met zijn schat aan ervaring rust kan brengen in de laatste linie, want o, o, o, wat ging het af en toe mis, door een gebrek aan onderlinge communicatie.

Maar OVC ’21 deed zichzelf te kort in het kerkdorp behorend tot de gemeente Raalte. Na de 0-2, pfff…, de ploeg uit Ommen was aan haar stand verplicht de buit over de streep te trekken. Lange tijd niets aan het handje. Wesley Haverkort opende de score met zijn eerste seniorengoal. Langs de kant zagen pa en ma Haverkort dat het goed was. Junior kreeg die vanavond ongetwijfeld de grootste schnitzel op het bord! Een inzet van Nouri streelde niet de touwen, maar knuffelde de paal. Pech, maar uitstel van executie. Na de thee was Dennis ter Burg niet zelfzuchtig en schonk Nouri een niet te missen kans om alsnog een treffer mee te pikken. Maar OVC ’21 was niet is staat de wedstrijd te ‘killen’.

Kom op nou, gooi de zaak op slot en neem de drie punten mee naar de Vechtstad. Niks van dat alles! Bij Samenspel Doet Overwinnen gingen de mouwen omhoog en de ballen hard en hoog naar voren. Opportunisme troef, maar dat is niet bij wet verboden. De bezoekers uit Ommen verdedigden te flets en zeker niet kordaat. Collin Holtmaat was bij de les en tot twee keer toe de gevierde man. OVC ’21 maakte met name defensief een ontredderde indruk in de eindfase, iets dat zorgen baart met de start van de competitie in aantocht.

Zondag speelt OVC ’21 de derde en afsluitende wedstrijd in bekerpoule 3. Op sportpark de Bosrand in Sportlust Vroomshoop om 14.00 uur de tegenstander.

Stand: OVC ’21 2-4 (4-3), SDOL 2-4 (3-2), Sportlust (2-1 (1-2) en Nieuw Heeten 2-1 (2-3)

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.