Home / archiefcentraal / opruiming bij tuinmeubelcentrum wijhe

opruiming bij tuinmeubelcentrum wijhe

“Wij hebben in onze showroom meer dan vijftig sets opgesteld van de merken 4 Seasons Outdoor, Taste by 4 Seasons en Ketter. Er is keuze uit een ruime collectie tuin-, terras- en serremeubelen, parasols, barbecues, vuurhaarden, kussens en accessoires.” De kortingen lopen op. Op donderdag 28 september krijgen de klanten 35 procent korting op alle showroommodellen, op vrijdag 29 september 40 procent en op zaterdag 30 september maar liefst 50 procent.

“Zaterdag openen wij onze deuren al om 8.00 uur. De vraag is alleen: hoe lang durft u te wachten?” Reserveren is niet mogelijk en alle prijzen zijn afhaalprijzen. Bezorging is tegen meerprijs mogelijk. “En ook bieden wij vele restanten aan met kortingen tot wel 70 procent.”

Tuinmeubelcentrum Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.