opfriscursus voor oudere automobilisten

Veilig Verkeer Nederland biedt op maandag 23 oktober alle 50-plussers uit de gemeente opnieuw de gelegenheid om het rijgedrag en de verkeerskennis te testen. De test bestaat uit een theoretisch, een praktisch en een algemeen gedeelte. In de theorieles wordt aandacht besteed aan de veranderingen in de verkeerswetgeving en wordt op een speelse manier een testje afgenomen. Het praktische gedeelte bestaat uit een rit met een ervaren rijinstructeur in de eigen auto. Het resultaat van deze test heeft geen enkele consequentie voor het rijbewijs.

Tijdens het algemene gedeelte kunnen de deelnemers gratis een ogen-, en gehoortest ondergaan, zal de politie zich presenteren waaraan vragen gesteld kunnen worden over verkeerssituaties binnen uw woongebied en zal een apotheker aanwezig zijn die het een en ander zal vertellen over medicijngebruik in het verkeer.

De cursus zal worden gegeven op het sportveldencomplex van Rohda Raalte aan de Zwolsestraat 76 in Raalte en zal duren van 8.00 uur tot 13.00 uur. In totaal kunnen 40 personen aan de cursus deelnemen. Op de parkeerplaats van het Rohda terrein kunt u vrij parkeren. Gezien de grote belangstelling in de afgelopen jaren is spoedige opgave wenselijk.

Deelname aan de cursus kost, dankzij subsidies van de gemeente Raalte en de provincie Overijssel, slechts 10.- euro. Opgave is mogelijk vanaf 23 september t/m 5 Oktober tussen 18.00 en 20.00 uur bij: dhr. H. Oosterlaar, tel: 06-51645118 of dhr. J. Meijer, tel: 0572-354283. Na opgave ontvangen de deelnemers hun cursusmateriaal.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.