Home / archiefcentraal / open huis bij buurtcentrum debuut

open huis bij buurtcentrum debuut

In DeBuut is ook het winkeltje Boutique A-Part gevestigd, waar bijzondere tweedehands dames- en herenkleding, originele cadeaus en zelfs dagelijkse levensmiddelen te koop zijn. Ook vindt men in het buurtcentrum een scootmobieluitleenpunt. Tussen de middag kan er in DeBuut een maaltijd gebruikt worden. In het grand café of op het terras kan men koffie, thee of wat lekkers nuttigen en de krant lezen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen worden er activiteiten georganiseerd, gratis of tegen een kleine vergoeding.

Diverse organisaties hebben in het buurtcentrum een thuisbasis. De Parabool, RIBW en ZGR ontwikkelen er dagbestedingsactiviteiten; Humanitas biedt ondersteuning en informatie bij financiële vragen en Stichting Leergeld helpt kinderen mee te doen met allerlei activiteiten. Ook de kaartclub, biljarters en een aantal koren zijn regelmatig te vinden in DeBuut.

DeBuut is te vinden aan de Zwanenwoerd 1a.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.