open dag genealogie wijhe

Wij zitten met een team enthousiaste vrijwilligers van de Historische Vereniging Wijhe voor u klaar om u te helpen bij uw onderzoek. Of u nu al ver gevorderd bent of nu eindelijk eens wilt beginnen, het maakt niet uit. U hoeft geen lid te zijn van de Historische Vereniging Wijhe en de toegang is gratis. Hoewel een bijdrage natuurlijk altijd op prijs wordt gesteld. En als u besluit lid te worden zou het helemaal mooi zijn.

We beschikken over veel informatie die niet via internet toegankelijk is. Denk aan oude foto’s, boerderij-gegevens, kadastrale gegevens, bidprentjes, advertenties, krantenknipsels of informatie uit oude belastingregisters, de bevolkingsadministratie van Wijhe of begraafregisters.
U kunt ook óns helpen. Heeft u oude foto’s, documenten, trouwboekjes, bidprintjes, en zouden wij deze mogen scannen, dan zijn we u zeer dankbaar. Onze collectie is nooit compleet en bovendien doet u er niet alleen ons, maar wellicht ook een ander een groot plezier mee. We scannen ter plekke, dus u kunt uw materiaal zo weer mee terug nemen.

Is een bezoekje op 9 september voor u niet mogelijk? Onze genealogische inloopdagen zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. De eerstvolgende is zaterdag 14 oktober. Wij hopen u eens te ontmoeten en iets voor u te kunnen betekenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.