open dag bij ecr solace

Tijdens de rondleidingen langs de verschillende comfortabele appartementen en zorghotelstudio’s krijgen bezoekers uitleg over de mogelijkheden op het gebied van wonen en zorg. De zorg kan – indien gewenst – 24 uur per dag geboden worden. Hierdoor kunnen mensen ‘op eigen wijze’ ouder worden en samen blijven wonen met hun partner ook als slechts 1 van de 2 zorg nodig heeft. Een woonzorgappartement nabij andere senioren is ook een mooie oplossing voor ouderen, die eenzaamheid of een onveilig gevoel willen voorkomen.

In de zorghotelstudio’s bij ECR Solace kunnen mensen uit de regio tijdelijk verblijven. Bijvoorbeeld als zij na een ziekenhuisopname of bij ziekte niet thuis kunnen herstellen of revalideren.

Een zorghotelstudio is ook een goede optie als mensen wachten op een plek in een verpleeghuis of om mantelzorgers tijdelijk te verlichten. Het adres is ECR Solace, Statenweg 3, 8141 SH Heino. Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig.

Meer informatie is verkrijgbaar via de receptie: T: 088-3280100

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.