Home / archiefcentraal / olga commandeur opent samen actief dag in tijenraan

olga commandeur opent samen actief dag in tijenraan

Tijdens deze dag kan iedereen gratis kennis maken met activiteiten als bridge, koersbal, aquasporten, sportief wandelen en yoga. Er is ook uitgebreide markt waarbij ruim 30 Raalter sport-, cultuur- en gezondheidsorganisaties zich presenteren. Om 15.00u wordt de dag muziek afgesloten met een bingo.

De Samen Actief Dag wordt georganiseerd door de WijZ Welzijn en Sportbedrijf Raalte met als doel 50-plussers uit Raalte-dorp kennis te laten maken met het brede aanbod in de kern. Daarnaast heeft Samen Actief Raalte ook als doel om de lokale doorverwijzingsstructuur tussen zorg, sport en bewegen (ketenaanpak) te versterken. Deze dag is mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van de Provincie Overijssel.

Lees ook

Officiële start van sloop bij Stevenskamp

HEETEN/RAALTE – Onder toeziend oog van bewoners en overige betrokkenen is vorige week dinsdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.