Home / archiefcentraal / notariaat tekent voor 5 jaar sponsoring appelloop

notariaat tekent voor 5 jaar sponsoring appelloop

Nieuwe starttijden en speciale prijzen
Vanaf 17:30 uur wordt begonnen met de kinderlopen en om 19:00 uur komen (jong-)volwassenen voor de 5 en 10 km aan de beurt, al dan niet gekoppeld aan een bedrijventeam.
Ook dit jaar zijn er weer speciale prijzen voor de snelste man en vrouw uit de gemeente Olst-Wijhe op de 5 én 10 km en voor het snelste meisje in de categorie 10 t/m 12 jaar. Het snelste meisje krijgt in het bijzijn van haar schoolklas het gewicht van het meisje in appels op school bezorgt.

Trainingsloop vooraf
Om extra goed op de Appelloop voorbereid te zijn wordt er op zondag 10 september a.s. om 10:00 uur een trainingloop georganiseerd onder leiding van Mirjam Gilijamse van de hardloopclub Dubbelgestrikt (www.dubbelgestrikt.nl). Er wordt gestart bij de Rietgors (bij de Aardehuizen). Het wordt een gezamenlijke training voor kinderen én volwassenen. Als het wat drukker is wordt er in 2 groepen gelopen, kinderen en volwassenen apart. Kosten 3 euro.

Oude gemeentehuis
Wij zijn ook dit jaar weer te gast bij de hoofdlocatie van ABCdecirkel. ABCdecirkel, gevestigd in het oude gemeentehuis van de voormalige gemeente Olst, is een organisatie voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. ABCdecirkel is volgens de organisatoren van de Appelloop een heel goed en een heel sympathiek bedrijf. Dit jaar heeft deze sympathieke organisatie wederom haar medewerking toegezegd.

Appeltaartwedstrijd
Tijdens de Appelloop wordt in de tent de zelf gebakken appeltaarten beoordeeld door een deskundige jury, oud-bakker Bijsterbosch en bakker Jolink. Meld je aan via info@olsterfeest.nl met jouw naam en contactgegevens. Je ontvangt dan meer informatie over de appeltaartwedstrijd.

Bedrijvenloop
Bedrijven die meedoen aan de Appelloop worden in de watten gelegd. Voor ieder bedrijventeam is enveloppe met consumptiebonnen beschikbaar. De bedrijvenloop gaat over 5 km. Bedrijventeams bestaan uit minimaal drie personen en maximaal vijf personen. Een team bestaande uit alleen dames krijgt tijd in mindering gebracht. Voor meer informatie zie www.Appelloop.nl. Om te corresponderen over de bedrijvenloop kan gebruik gemaakt worden van het e-mail-adres: bedrijvenloop@appelloop.nl

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.