nieuwe leden gezocht voor vrouwenkoor sincero heino

Vrouwenkoor Sincero doet de volgende oproep:

“Al jarenlang komen er in Heino op de woensdagavond ruim vijfentwintig vrouwen bij elkaar om samen een gevarieerd koorrepertoire in te studeren. Ons doel is: lekker samen zingen; het behalen van een zo hoog mogelijk niveau met een gevarieerd repertoire en het verzorgen van diverse optredens.

Vrouwenkoor Sincero bestaat uit ca. 25 leden en repeteert iedere woensdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in de Heerenbrink van verzorgingshuis ‘Het Wooldhuis’ in Heino. De leiding is in handen van onze zeer bevlogen dirigente Sonia Bjornsen.

Ons repertoire is zeer breed en gevarieerd. Van luchtige musical en pop tot licht klassiek. Wij reizen, muzikaal gezien, de hele wereld rond. Van traditionals uit Zuid-Afrika en Europees repertoire tot Amerikaanse evergreens. Deze brede blik is een bewuste keuze. Er is voor elk wat wils en zingen bij Sincero is nooit saai!

Nieuwsgierig geworden? Iedereen is welkom om op de woensdagavond vanaf 19.45 uur mee te zingen of eerst eens te komen luisteren. Een mooie gelegenheid om een indruk te krijgen van ons koor. Van onze kant hopen we natuurlijk op nieuwe leden. Loop je al lang met de gedachte om je bij een koor aan te sluiten? Dan is nu het moment om woorden in daden om te zetten! Ook kun je ons horen zingen bij de Muziekestafette op 7 oktober a.s. om 15.50 uur in de Nicolaas kerk in Heino.

Voor meer informatie kun je bellen met: Trudi de Vos-Arts tel: 0572- 393499 of Lous Meulenbeld 0572-353166. Je kunt ook onze website bezoeken: staging2.koorsinceroheino.nl of mailen naar info@koorsinceroheino.nl

Je bent van harte welkom en we kijken uit naar je komst!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.