nieuwe aanbesteding hulpmiddelen

Zorgvuldig aanbesteden
De gemeenten hebben een document opgesteld dat de huidige raamovereenkomst met Welzorg evalueert. Er is gekeken naar de uitgangspunten van de vorige aanbesteding en hoe dat in de praktijk heeft uitgepakt. Op basis hiervan is een visie ontwikkeld en zijn uitgangspunten geformuleerd voor een nieuwe aanbesteding. De gemeenten willen ervoor zorgen dat de kwaliteit de volgende contractperiode goed op peil is en blijft. Voordat de nieuwe aanbesteding van start gaat, zullen eerst de visie en uitgangspunten worden voorgelegd aan de Wmo-raden en de aanbieders.

Oktober 2018
Wethouder Herman Engberink: “Om voldoende tijd te hebben voor een zorgvuldige aanbesteding blijft Welzorg tot 1 oktober 2018 hulpmiddelen leveren en onderhouden. Dan zullen de gemeenten de nieuwe aanbesteding gunnen aan de partij die als beste uit de procedure komt. Op dit moment verandert er dus nog niets voor inwoners die gebruikmaken van hulpmiddelen van Welzorg. Zodra er wel iets verandert, gaan wij deze inwoners informeren.”

Samenwerken
Gemeenten in onze regio werken samen om zorgvuldig en slim zorg en ondersteuning in te kopen.
Dit levert schaalvoordeel op voor zowel gemeenten als marktpartijen; zo worden capaciteit en kennis gebundeld en kosten gedeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.