melkveebedrijf fam bloo uit raalte uitgeroepen tot beste procross bedrijf van nederland

Maar wat maakt dit bedrijf nu zo bijzonder? Een eenvoudige bedrijfsvoering met goede technische resultaten. Dat voert hier namelijk de boventoon. Bij de familie Bloo streven ze naar een gezonde en duurzame koe die onder fijne omstandigheden melk produceert. De ProCROSS koeien van de familie Bloo zien er dan ook gezond uit en produceren veel melk zonder problemen.

Afgelopen jaar produceerden de ProCROSS koeien van de familie Bloo zelfs de meeste kilogrammen eiwit en vet van de CRV afdeling Raalte en omstreken.

Veel levensduur
Naast een gezonde koe streeft de fam. Bloo ook naar een koe die een lange levensduur heeft. De koeien worden gefokt volgens het fokkerijconcept ProCROSS. Dit fokkerijconcept maakt gebruik van de melkrijkste rassen Holstein, Montbéliarde en VikingRed. ProCROSS zorgt voor gezonde en vitale melkkoeien die geen last hebben van inteelt. De koeien zijn gezond en zo zien ze er ook uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.