lemele knokt zich voorbij scd 83

Tekst: Willem Lampe

De laatste club kwam zaterdag vanuit Dedemsvaart over naar Zandeinde, om het afsluitende duel in poule 28 af te werken. Het leek er op dat de ploeg van Richard Tempelman op halve kracht de wedstrijd over de streep wilde trekken, maar dan ben je in Lemele aan het verkeerde adres.

Voor de thee scoorde topschutter Erik Wencker voor SCD ’83, dat het karwei vervolgens veel te gemakkelijk opvatte. De thuisclub begon de duels te winnen en de bezoekers uit Dedemsvaart konden de wedstrijd niet meer kantelen. Yoran Bakhuis liet zien een neusje voor doelpunten te hebben. Hij boog de 0-1 achter om in 2-1 voor. Martijn Hamhuis schoot pal voordat de negentig minuten waren versterken de 2-2 binnen, maar een wedstrijd is niet eerder over voordat de scheidsrechter voor het eind heeft gefloten.

Bakhuis had zijn trilogie nog niet voltooid, maar mocht in de toegevoegde tijd de kroon op zijn werk zetten. 3-2, een enorme opsteker voor een keihard werkend Lemele, dat ondanks de overwinning SCD ’83 op basis van het doelsaldo door zag gaan in het bekertoernooi.

Eindstand poule 28: SCD ’83 2-3 (6-3), ZAC 2-3 (3-4) en Lemele 2-3 (3-5)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.