landstede raalte bouwt nieuwe techniekhal

Het aantal studenten op Landstede MBO Raalte groeit al jaren. Ook de opleidingen Loonwerk en Mobiele Werktuigen mochten de laatste jaren veel nieuwe studenten verwelkomen. De nieuwe Techniekhal is nodig om te voorkomen dat de school uit haar jasje groeit. Dankzij de nieuwe Techniekhal hebben de studenten straks weer alle ruimte om hun studie in een professionele school-werkomgeving te doorlopen.

Rondom de school aan de Zwolsestraat wordt al langer flink gebouwd, waarvan de studenten in school en omwonenden overigens nauwelijks hinder ondervinden. Zo is het laatste stuk Zwolsestraat voor de school onlangs omgetoverd in een dubbel fietspad, waar auto’s nog slechts als ‘gast’ overheen mogen. Ook wordt nu, tegenover de velden van Rohda Raalte en vlak naast de school, de laatste hand gelegd aan het nieuwe sportcomplex en zwembad Tijenraan.

Gebr. Meijer vervoert materialen voor de bouw van de nieuwe Techniekhal over de Zwolsestraat, maar houdt daarbij de veiligheid van de overige weggebruikers steeds nauwlettend in het oog. Landstede MBO Raalte en de overige faciliteiten aan de Zwolsestraat blijven, mede door de tijdelijke extra parkeerplaats aan de overzijde, rechts naast het huidige Tijenraan, steeds goed bereikbaar.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/S57IX8FnT5c”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.