Home / archiefcentraal / koffievisites in heino in kader van week van de ontmoeting

koffievisites in heino in kader van week van de ontmoeting

Het gaat daarbij niet alleen om ouderen die van steeds meer leeftijdsgenoten afscheid moeten nemen, maar ook om jongeren die het moeilijk vinden (nieuwe) contacten aan te gaan. Ook kan het zijn dat er bijvoorbeeld intensieve zorg voor een familielid is of dat men nog maar net in de gemeente woont. Aanmelding (uiterlijk woensdag 20 september) is mogelijk in het Dorpshuus Heino, via tel. 0572–700212 of via e-mail: info@dorpshuusheino.nl.

De gebakjes kunnen op donderdag 28 of vrijdag 29 september worden afgehaald bij Albert Heijn van de Worp, Marktstraat 2 in Heino. Het is wel de bedoeling dat aan de te bezoeken persoon vooraf wordt gevraagd of hij/zij het op prijs stelt dat er visite komt. Er is eventueel een voorbeeldtekst, die men hierbij kan gebruiken. Het is ook mogelijk om met twee personen op visite te gaan. Geef in dat geval wel duidelijk aan dat er dan drie gebakjes besteld moeten worden. Mensen die niemand kennen die in aanmerking komt, maar desondanks wel iemand willen bezoeken, kunnen een naam aangereikt krijgen door het Kernteam. De gebakjesactie wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn van de Worp.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.