koele koele bedankt ook namens sdol

Het publiek kon kijken en luisteren naar optredens van Bökkers, die het festival aftrapten in een honkytonk-setting, met uitbreiding van onder meer een violist en een ‘pedal steel’-speler (foto), Stitch Jones, The Dawn Brothers (fijn), Hallo Venray (erg goed), Millionaire (te avontuurlijk voor het publiek) en tenslotte weer Bökkers met een reguliere set.

En ja, het festival deed haar reputatie van alcoholisch feestje weer eer aan. Dat bleek ook een beetje uit de resultaten van SDOL de volgende dag. Alle teams verloren dik. “Koele Koele, je wordt bedankt!”, reageerde een voetballer via Facebook. Tot hilariteit van honderden mensen.

Foto: Robert Westera

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.