Home / archiefcentraal / koele koele bedankt ook namens sdol

koele koele bedankt ook namens sdol

Het publiek kon kijken en luisteren naar optredens van Bökkers, die het festival aftrapten in een honkytonk-setting, met uitbreiding van onder meer een violist en een ‘pedal steel’-speler (foto), Stitch Jones, The Dawn Brothers (fijn), Hallo Venray (erg goed), Millionaire (te avontuurlijk voor het publiek) en tenslotte weer Bökkers met een reguliere set.

En ja, het festival deed haar reputatie van alcoholisch feestje weer eer aan. Dat bleek ook een beetje uit de resultaten van SDOL de volgende dag. Alle teams verloren dik. “Koele Koele, je wordt bedankt!”, reageerde een voetballer via Facebook. Tot hilariteit van honderden mensen.

Foto: Robert Westera

Lees ook

Twijfels rond toegangscontroles en afgesloten feestterreinen

Organisatoren Pompdagen, Stöppelhaene en Diekdaegen gaan voor mooie zomer 2021 HEINO/RAALTE/WIJHE – Wat kan er, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.