kingsley ehizibue blijft bij pec zwolle

“Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen bij PEC Zwolle. Ik zie een mooie toekomst tegemoet bij de club waar ik mijn debuut in het betaald voetbal heb gemaakt en hoop op nog eens drie fantastische jaren.” Verteld hij tegen PEC Zwolle. 

Kingsley Ehizibue stond de eerste wedstrijden van de competitie in de basis. Niet als vleugelaanvaller, maar als rechtsback. 

Ehizibue speelde tot nu toe 63 officiële wedstrijden in het shirt van de Blauwvingers, waarin hij zeven keer tot scoren kwam. Begin 2016 maakte de speler zijn debuut voor Jong Oranje. In totaal droeg Ehizibue veertien keer het oranje-tricot.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.