Home / archiefcentraal / kinderkleding en speelgoedbeurs bij de rietkraag

kinderkleding en speelgoedbeurs bij de rietkraag

Spulletjes inbrengen staat open voor iedereen, dus ook voor mensen die niets met de Rietkraag te maken hebben. De organisatie vraagt om baby- en kinderkleding tot en met maat 176 (geen schoeisel, ondergoed en sokken) en dan met name voor het najaar en de winter. Ook carnavalskleding is welkom.

De spulletjes dienen vrijdag 6 oktober tussen 17.00 en 19.00 uur te worden ingebracht, voorzien van een code (die men vooraf dient aan te vragen), maat en gewenste prijs (bij voorkeur op schilderstape). Graag aanleveren in stevige kartonnen dozen die ook voorzien zijn van naam en code (speelgoed en kleding wel apart). De kleding dient heel, schoon en netjes te zijn en bij voorkeur gestreken. Speelgoed moet compleet zijn.

De helft van de opbrengst is voor de inbrenger, de overige 50 procent voor de school. Het is ook mogelijk om kleding/speelgoed te doneren. Dan gaat de opbrengst volledig naar de school. De organisatie behoudt zich het recht voor om kleding/speelgoed te weigeren. Niet verkochte spulletjes en de opbrengst van de beurs kunnen na afloop weer worden opgehaald.

Voor meer informatie en/of het opvragen van een persoonlijke code stuur een mail naar rietkraagbeurs@gmail.com of zie www.facebook.com/RietkraagBeurs.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.