kidsprogramma sw4d in teken van tropen

Wandelen is natuurlijk de hoofdactiviteit, maar als onderdeel van het Kidsprogramma zijn er verschillende extra activiteiten. Zoals ‘Raad het aantal tropische voorwerpen’, een uitdaging op de eerste drie dagen, waarmee de kinderen weer prijzen kunnen winnen. Maar ook kan er volop creatief geknutseld worden in de kidscorner.

De kinderen mogen zelf weten hoeveel dagen ze meedoen. Diegenen die de vier dagen volbrengen, maken ook nog eens kans op een van de vele prijzen die op de slotdag verloot worden. Traditiegetrouw is de hoofdprijs een gloednieuwe fiets van Kruiper Tweewielers. Het kidsprogramma krijgt dit jaar in verband met de tiende editie van de SW4D een extra feestelijke invulling. Zo begeleidt percussiegroep Rambakkie de intochtparade. En natuurlijk is Alie Ananas ook weer van de partij.

Kinderen t/m 14 jaar kunnen samen met hun ouders/begeleiders deelnemen aan het Kidsprogramma. Voor meer informatie of inschrijven: http://sw4d.nl/routes/kidsprogramma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.