kevelaerlof in kruisverheffing

Aan dit lof wordt meegewerkt door muziekvereniging de Bergklanken uit Luttenberg, het herenkoor van de H. Cornelius uit Luttenberg en het Gemengde koor van de Basiliek van de H. Kruisverheffing uit Raalte. Als onderdeel van het lof staat er een processie op het programma, waarbij naast meerder pastores, misdienaars en acolieten ook de broedermeesters en vlaggendragers van de diverse parochies zullen meelopen.

De kerk gaat open om 18.30 uur. Vanaf dat moment zijn er gezangen en muziek. Aanvang is om 19.00 uur. Het Kevelaerlof vormt de aftrap van ‘Maria-maand’ oktober. Het Kevelaerlof volgt op de jaarlijkse bedevaart vanuit de Sallandse parochies naar Kevelaer op zaterdag 2 september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.