Home / archiefcentraal / kennismaking diepte meditatie bij home of intuition

kennismaking diepte meditatie bij home of intuition

De voordelen van mediteren zijn in talloze wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. Zo helpt meditatie om diverse klachten, waaronder slapeloosheid, hoge bloeddruk en een burn-out te verminderen. Diepte Meditatie meditatie is aangenaam om te doen (zittend in een fijne stoel) en vergt geen concentratie. Iedereen kan het, vanaf de eerste keer. Eenmaal geleerd, kan men zelfstandig mediteren waar en wanneer men wilt.

De avond duurt van 19.30 tot 21.30 en wordt verzorgd door Martijn de Kreek. Deelname is gratis, vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Voor meer informatie belt u Martijn de Kreek, 0570 530 567, of kijkt u op www.hoi.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.