kachel fm breekt nu al records

Brandweer
Ze houden er een rare traditie op na bij Kachel FM, elk jaar weer een ander bijzonder voertuig als promotie voor het weekend. Eerder wist men o.a. al een limousine en legertruck te kopen, dit jaar werd met het thema “Als de brandweer” al snel duidelijk welk voertuig het moest worden.

De 13e editie van Kachel FM zal veilig verlopen, nu de organisatie zelf ‘brandweerwagens’ heeft. Deze imposante voertuigen staan tijdens het hele weekend op het terrein tentoongesteld. Of de vrijwilligers van Kachel FM het blussen misschien beter aan de ‘echte’ brandweer over moeten laten, is te zien in een ludieke promotievideo, te zien op facebook.com/kachelfm en YouTube. Inmiddels is die video meer dan 100.000 keer bekeken, waaruit maar weer blijkt dat het feest inmiddels uitgegroeid is tot bekendste piraten muziekweekend van Overijssel en daar buiten.

Nieuwe kachel
De wisselende vervoersmiddelen is één ding, maar op het feestterrein staat al jaren een ander groot kenmerk van Kachel FM: De houtkachel. Deze was na al die jaren versleten geraakt en is momenteel vervangen. De beslissing om de kachel direct maar even 3x zo groot te maken, was ook snel genomen én gerealiseerd.

Kachel FM wordt gehouden aan de Tibbensteeg in Hoonhorst en is gratis te bezoeken, behalve op de zaterdagavond (10 euro entree). Kijk voor meer informatie op kachelfm.nl of facebook.com/kachelfm. Via de site en app van Kachel FM zal het hele weekend ook een livestream te volgen zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.