joke mol 40 000e bezoeker zwembad de tippe

Joke was blij verrast. Ze komt elke dag uit Luttenberg naar het mooie openluchtbad in Heino om haar baantjes te zwemmen. Uit handen van Peter Gras van Sportbedrijf Raalte en Wouter de Waal van Stichting Vrienden van de Tippe ontving Joke een cheque voor een zwemabonnement voor zwembad de Tippe voor het volgende zwemseizoen 2018 en een bos bloemen.

Einde zwemseizoen
Op vrijdag 8 september komt er dan toch een eind aan het mooie lange zwemseizoen bij zwembad de Tippe en beginnen gelijk de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen 2018 weer. Kijk voor meer informatie op staging2.zwembaddetippe.nl en volg zwembad de Tippe op Facebook voor het laatste nieuws.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.