Home / archiefcentraal / jeugdorkest heino officieel van start

jeugdorkest heino officieel van start

Het orkest is niet alleen voor kinderen die al eerder in een Leerorkest speelden; ook kinderen die willen beginnen met een instrument, of gewoon eens een tijdje willen bekijken of het bespelen van een instrument wat voor hen is, zijn van harte welkom. Kinderen kunnen leskrijgen op dwarsfluit, gitaar, slagwerk, trompet, saxofoon of tuba. De groepslessen worden afgewisseld met orkestrepetities.

Het Jeugdorkest Heino repeteert wekelijks op donderdagmiddag in basisschool de Dolfijn; telkens van 15.15 tot 16.00 uur (met uitzondering van de dwarsfluitlessen, die vinden plaats op dinsdagmiddag). Kinderen krijgen een instrument mee naar huis. De kosten bedragen 22 euro per maand (groepsles, orkestrepetitie en huur instrument; 22 lessen, vijf maanden betalen). Voor meer informatie kan men contact opnemen met Han Holtkuile, e-mail JAWHoltkuile1969@kpnmail.nl of mob: 06-12298390 (voor 10 september).

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.