jeugdhandbaltoernooi in heeten

Teams komen altijd graag naar Heeten om hun krachten te meten met een aantal onbekende tegenstanders. Deze teams komen met name uit Twente, Gelderland en ons eigen Salland. Op vrijdagavond starten de meiden uit de C-jeugd, op zaterdag spelen dan de B-jeugd hun wedstrijden en op zondag sluiten de A-jeugd het toernooi af.

Met dank aan de goede prestaties van het Nederlands team in de afgelopen jaren, leeft de sport meer dan ooit. Menig jeugdspeler neemt een voorbeeld aan de sportiviteit, inzet en het spelplezier die onze internationals laten zien. Dit zijn belangrijke kernwaarden van de sport, die de toernooicommissie dit weekend ook volop hoopt te zien in de sporthal. Ook de vaste sponsoren zijn weer van de partij, zoals Techvisie dat voor de twaalfde keer op rij naamsponsor is van het toernooi.

Dank is de organisatie ook verschuldigd aan de scheidsrechters en andere vrijwilligers dit het mede mogelijk maken dit toernooi te organiseren. Voor meer informatie en programma van de wedstrijden: kijk op staging2.handbalheeten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.