Home / archiefcentraal / jeugd atc wijhe begint in nieuwe shirts aan competitie

jeugd atc wijhe begint in nieuwe shirts aan competitie

Jeugdleden van ATC Wijhe met hun nieuwe clubshirts

Voor het eerst sinds heel lange tijd zal de jeugd van ATC Wijhe weer in een eigen clubshirt tennissen. Deze shirts zijn ter beschikking gesteld door een drietal sponsors, te weten PENN&INK (ook leverancier van de shirts), Stevens Optiek en Henk van Tongeren Bronbemaling.

ATC Wijhe heeft een heel actieve jeugdafdeling met bijna 60 jeugdleden. Op 16 september kan de jongste jeugd meedoen aan een pannenkoekentoernooi in Wijhe, terwijl de oudere jeugd op 16 en 17 september op tenniskamp gaat naar Heino, samen met tennisjeugd uit Heino en Raalte.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.