jeugd atc wijhe begint in nieuwe shirts aan competitie

Jeugdleden van ATC Wijhe met hun nieuwe clubshirts

Voor het eerst sinds heel lange tijd zal de jeugd van ATC Wijhe weer in een eigen clubshirt tennissen. Deze shirts zijn ter beschikking gesteld door een drietal sponsors, te weten PENN&INK (ook leverancier van de shirts), Stevens Optiek en Henk van Tongeren Bronbemaling.

ATC Wijhe heeft een heel actieve jeugdafdeling met bijna 60 jeugdleden. Op 16 september kan de jongste jeugd meedoen aan een pannenkoekentoernooi in Wijhe, terwijl de oudere jeugd op 16 en 17 september op tenniskamp gaat naar Heino, samen met tennisjeugd uit Heino en Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.