Home / archiefcentraal / jan de haan toernooi wederom een succes

jan de haan toernooi wederom een succes

In beide poules waren de teams van Dalfsen de terechte winnaars.
Zaterdag om 09.00 uur klonk in Sporthal Tijenraan, de Carmelhal en de Rohdahal het beginsignaal van het tweedaags toernooi voor de A-B-C en D-jeugd. Na het spelen van 3 poulewedstrijden door ieder team kon er gezwommen worden. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke Chinese maaltijd, het kijken naar de eerste divisie wedstrijd Kwiek 1-ZAP 1 (19-21) en een disco in het restaurant van de Tijenraan, om uiteindelijk te gaan slapen in de hal.

Zondag werd er gestart met een vroeg ontbijt waarna de resterende poulewedstrijden gespeeld werden, gevolgd door de finales. Er werden veel spannende wedstrijden gespeeld waar het vele publiek van genoten heeft. Quintus A1, C1, D1 en BVB Dortmund B1 waren de kampioenen die gehuldigd werden.

Alle wedstrijden werden dit weekend gefloten door koppelscheidsrechters van de Jonge Scheidsrechters Opleiding (JSO) van het NHV. Tijdens deze opleiding worden zij ingezet bij nationale en internationale toernooien om ervaring op te doen. Dit weekend zijn aan meerdere scheidsrechters certificaten en diploma’s uitgereikt.
De medische verzorging was in handen van therapeuten van Fysiotherapiepraktijk Salland. De commissie kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi en bedankt alle sponsoren en vrijwilligers van harte.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.