Home / archiefcentraal / jaarlijkse care4kids event in heino van start

jaarlijkse care4kids event in heino van start

Initiatiefneemster Carmen Langendam stond aan de wieg van het verwenweekend voor gezinnen met een gezinslid dat een beperking heeft of ziek is. “Mijn man en ik besloten geen huwelijkscadeaus, maar giften voor een goed doel te vragen. Na een overleg met zorggroep ECR kregen we het idee van een verwenweekend voor zorggezinnen.”

De zorggroep ECR ondersteunde het plan, samen met sponsoren die eveneens gecharmeerd waren van het idee. “We vinden het zo knap dat deze mensen elke dag er het beste van proberen te maken. Ze verdienen het om eens een weekend écht in alle rust te kunnen genieten”

 

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.