jaarlijkse care4kids event in heino van start

Initiatiefneemster Carmen Langendam stond aan de wieg van het verwenweekend voor gezinnen met een gezinslid dat een beperking heeft of ziek is. “Mijn man en ik besloten geen huwelijkscadeaus, maar giften voor een goed doel te vragen. Na een overleg met zorggroep ECR kregen we het idee van een verwenweekend voor zorggezinnen.”

De zorggroep ECR ondersteunde het plan, samen met sponsoren die eveneens gecharmeerd waren van het idee. “We vinden het zo knap dat deze mensen elke dag er het beste van proberen te maken. Ze verdienen het om eens een weekend écht in alle rust te kunnen genieten”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.