honderd ponys wachten op nieuwe eigenaar op de ponymarkt

Dat meldt RTV Oost

De Ponymarkt werd in 1962 voor het eerst in Heeten gehouden. De organisatie kon toen nog niet bedenken dat het zou uitgroeien tot de grootste Ponymarkt van Europa. Een visitekaartje voor Salland dat jaarlijks op de vierde woensdag in september wordt afgegeven.

De handel op de Ponymarkt gaat nog op de ouderwetse manier. Handelaren in stofjassen en op klompen staan er handjeklap te doen om het eens te worden over de prijs. Het schouwspel brengt ieder jaar opnieuw veel publiek op de been.

Dit jaar heeft de Ponymarkt in Heeten een nieuw onderdeel om bezoekers te trekken. Er is een belevenismarkt met verschillende stands waar ambachtelijke producten worden verkocht. De Ponymarkt is onderdeel van de feestweek, de Ponyweek in Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.