Home / archiefcentraal / herxen maakt zich op voor appelpersdag

herxen maakt zich op voor appelpersdag

Toeschouwers zijn van harte welkom om te kijken hoe het in zijn werk gaat. Vanaf 15 uur tot 18 uur is er een gezellige minimarkt met streekproducten. Er worden eigen verbouwde, bewerkte en/of gemaakte producten aangeboden; jam, appelmoes, pompoenen enz. Maar ook creatieve huisvlijt en kunst. Er is altijd plek voor een extra standhouder.

Wie de lekkerste appeltaart van Herxen heeft gebakken wordt om 17 uur bekend gemaakt. Het is een oogstfeest in brede zin, zowel oogst van het land als de boom. Maar ook oogst door het laten zien van talent op gebied van allerlei creativiteit. U bent van harte welkom. Locatie: Dorpshuis Herxermarke.

Programma
08.00 – 18.00 uur Appelpers
14.30 – 18.00 uur Markt
17.00 uur Uitslag appeltaart wedstrijd
15.00 – 17.00 uur Livemuziek.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.