henri and noel scoren drie onder par

Met een ronde van 51 slagen pakten Henri Duerink en Noël Shannon de meeste punten mee voor het tussenklassement strokeplay, op de Pitch & Putt golfbaan in Lemele. Henri kreeg de tien punten omdat hij over de holes 10 t/m 18 vijfentwintig slagen nodig had en Noël zesentwintig dus negen punten voor Noël. De acht punten waren voor Hans Strijkveen voor ronde van 53.

7 punten gingen dit keer naar Tonnie Reimink na een ronde van 55. Met 56 slagen gingen de zes punten naar Theo Otten. Jan Willem van den Berg mocht vijf punten bijschrijven voor zijn ronde van 58. Gerrit Koggel en Gerrit Tempert scoorden elk een ronde van 59 slagen, maar omdat Koggel over de laatste negen holes twee slagen minder nodig had dan Tempert, kreeg Koggel vier punten en Tempert drie punten. Wim van der Linde en Jan Hekman uit Ommen scoorden elk een ronde van 61 slagen, maar ook hier gaf de laatste negen holes de doorslag, twee punten voor Wim en het laatste punt was voor Jan.

De tussen stand strokeplay gaat over de best of 20, en Hans Strijkveen gaat met 171 punten aan de leiding, gevolg door Noël Shannon met 156 die weer gevolgd wordt door Henri Duerink met 133 punten.

Het stableford klassement was deze week een prooi voor Dinie Hekman, met veertig stableford kreeg zij de 10 punten voor het tussenklassement. Henri Duerink en Diny Fransen scoorden negenendertig stableford en kregen 9 punten erbij. Gerrit Tempert scoorden achtendertig stableford en mocht zeven punten bijschrijven. Zevenen dertig stableford punten scoorden Noël Shannon, Tonnie Reimink, Theo Otten, Jan Willem van den Berg en Wim Harkema, al deze spelers kregen 6 punten bijgeschreven. De Laatste punten zijnde 1 punt waren er voor Hans Strijkveen, Jan Hekman uit Nijverdal en Hans Timmerman met hun score van zesendertig stableford.

De tussen stand stableford is ook best of 20, en hier gaat Rik Ebben aan kop met 120 punten, gevolgd door Hans Timmerman met 101. Maurice Wesdorp is derde met 98 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.