handbalsters kwiek beginnen met thuisnederlaag

De krachtsverschillen waren klein zaterdagavond in Sporthal Tijenraan. Gedurende de hele wedstrijd bleef de spanning erin. Halverwege gaf het scorebord een stand van 12-11 aan in het voordeel van de Raalter dames.

Bij het verstrijken van de laatste seconde stond het 18-19, maar mocht de thuisploeg nog een strafworp nemen. De druk bleek te hoog. Het lobje ging over het doel en dus nam DSS de twee punten mee naar Heemskerk.

Volgende week krijgt Kwiek de kans op eerherstel. Dan staat in het Utrechtse dorp Cothen de uitwedstrijd tegen Fortissimo op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.