gruwelijk enge kinderboekenweek in raalte

Workshop schilderen op Muziek | zaterdag 7 oktober | Raalte
Na het beluisteren van gruwelijk enge pianomuziek gespeeld door Erica Bruin ga je schilderen op doek! Mirjam Borger en Femke Wynia helpen je op weg bij het schilderen. De workshop is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en is gratis te bezoeken. Aanmelden is gewenst en kan in de Bibliotheek Raalte of stuur een mail met je naam, leeftijd en mailadres naar info@bibliotheeksalland.nl

Griezelen met Paul van Loon | vrijdag de 13e | Hoftheater in Raalte
Griezelen met Paul van Loon en zijn band, dat kan ook niet anders met De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP & andere wezens van de nacht. Vrijdagavond de 13e is er nog kans om eens lekker te kunnen griezelen, hiervoor zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. De kaarten zijn te bestellen bij het HOFtheater in Raalte.

Codewoord
Met dit interactieve spel kunnen leerlingen uit groep 5 t/m 8 tijdens de komende Kinderboekenweek de hersenen laten kraken! Ze kunnen in de Bibliotheek, in de klas of thuis aan de slag met het spel. Het spel bestaat uit een aantal algemene vragen over het thema en vragen over verschillende boeken die passen bij het thema Gruwelijk eng!. Kinderen verzamelen letters door de vraag juist te beantwoorden. Aan het eind van het spel volgt een puzzelopdracht met alle verdiende letters om achter het Codewoord te komen. Codewoord is een digitaal spel dat vanaf begin oktober op de website van de Bibliotheek staat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.