groepstraining voor sallandse wandelvierdaagse

De trainingen staan onder leiding van André Nijenhuis. Na afloop van de training zouden de deelnemers in staat moeten zijn om mee te doen aan de dagelijkse route van 20 kilometer. De kennismakingsochtend is op zaterdag 9 september bij Vital Centre in Raalte (9.00-11.00 uur). Daarbij wordt het programma uitgelegd en maken de deelnemers hun eerste meters.

De lessen zijn op de zaterdagen 16, 23 en 30 september en 7, 14 en 21 oktober. De startlocaties wisselen, maar daarover krijgen de deelnemers meer info bij de kennismakingsochtend. De trainingen starten telkens om 9.00 uur. De kosten voor het trainingsprogramma bedragen 25 euro (inclusief wandelshirt, koffie, een gezonde lunch bij de afsluitende les, een gratis voetencheck, voorrang bij Fysiotherapie Salland bij lichamelijke klachten en massage op indicatie). Inschrijving  via staging2.sw4d.nl/sw4d-fit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.