groenlinks raalte organiseert gezellig samenzijn

Onder het genot van thee of koffie met krentenwegge worden de belangstellenden verwelkomd door de eigenaar Jan Overesch, waarna een rondleiding op het bedrijf volgt. Nadien is er gelegenheid om in de winkel de producten te bekijken en te kopen.

Na afloop vertrekt het gezelschap weer naar het dichtbij gelegen Motorcycle Museum om daar onder het genot van een drankje op een ludieke manier samen te bepalen waar GroenLinks Raalte de komende jaren zijn schouders onder wil gaan zetten. Het geheel wordt aangeboden door GroenLinks en het bestuur.

Belangstellenden wordt verzocht zich op te geven. Dit kan via een mailtje naar benstokman@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.