gratis workshop hoe valt jouw cv op voor werkzoekenden

‘Hoe valt jouw CV op?’ is het begin van een serie van vier workshops, allemaal gericht om mensen praktisch en persoonlijk op weg te helpen naar (ander) werk. Vier avonden lang is elke woensdagavond een ander thema aan de beurt. De workshops zijn ook los te volgen. Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl uit Raalte legt uit: ‘Wij merken dat veel mensen behoefte hebben aan praktische tips om hun kansen op een baan te verbeteren. Daarom gaan we in workshops vooral aan de slag. Als uitzendbureau weten wij waar organisaties op letten. We helpen mensen graag met deze informatie. Gratis en zonder verdere verplichtingen.’

Meer informatie
De workshops zijn gratis en vinden plaats in de Bibliotheek Raalte. Aanmelden is niet nodig. Neem wel je CV mee, zodat je deze meteen waar nodig kunt aanpassen. Ga voor meer info naar staging2.bibliotheeksalland.nl en staging2.eriswerk.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.