grappige en muzikale powervrouwen in het hoftheater

Sanne Wallis de Vries
Cabaretière Sanne Wallis de Vries staat, na een onderbreking van 7 jaar, weer solo op het podium met haar komische voorstelling “Gut!”. Een voorstelling waarin ze zich met frisse tegenzin andermaal afvraagt hoe te leven en waartoe. Zij sleept het publiek er doorheen en geeft goede raad. Zij wil het onderbuik gevoel via de juiste uitgang het lichaam uitsturen. Met haar onvoorspelbare humor en tips & tricks gaan de bezoekers een smaakvolle avond tegemoet.

Jennie Lena
Jennie Lena, bekend van The Voice of Holland, staat met haar eerste theatertour in het HOFtheater. Het wordt een akoestische tour waar ze o.a. nummers zal zingen die ze ten gehore bracht in het programma ‘RTL Late Night’, zoals ‘Ben’ (Michael Jackson), ‘Love Of My Life’ (Queen) en ‘Papa, Can You Hear Me?’ (Barbara Streisand), dit afgewisseld met eigen repertoire.

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel, en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.