gewoon carolien de ziel daalt in het lichaam

Meestal bepaalde thema’s en de dubbelheid en polariteit overstijgen. Wanneer een ziel zich met het lichaam verbindt, brengt ze niet alle energie/ alle zielendelen meteen mee. Een gedeelte blijft ‘thuis’. De ziel heeft altijd een eigen zielsgeschiedenis. Soms mag ik ouders daar wat over zeggen, soms mag ik het niet weten. Het ligt eraan wat een ziel komt brengen en/of leren.

In dit geval was er een ziel die zich voor de conceptie al aan de moeder had gemeld. De ziel maakte zich al snel kenbaar als een meisje en verbond zich snel en gemakkelijk met het lichaam in wording in de buik van de moeder. Het lichaam heeft dan al een eigen energie en bevat voorouderlijke informatie. Voor en tijdens de conceptie is de sfeer tussen de ouders van belang en ook de sfeer tijdens de zwangerschap is van belang voor het leven van de ziel.

Soms gaf ze de moeder tips over bepaalde voedingsmiddelen die moeder kon gebruiken. Ik herinner me dat ze zelfs haar gevoel over de kleur van het behang van het kamertje had gegeven en zelfs haar voorkeur met betrekking tot haar naam. Ik, Carolien weet niks, de baby in de buik noemt het vanaf een soort lijstje en moeder weet de rest.
De bevalling ging goed. Moeder en kind voelen zich goed. Ik mag de baby vasthouden. Ik neem de baby -meid in beide handen en moeder legt haar handen onder mij. Een mooi moment. Er komen allerlei liefdevolle gedachten en door mijn lichaam stroomt veel liefdesenergie. Vanuit mijn gedachten en gevoel verwelkom ik de ziel op aarde. Ik kijk in de helblauwe ogen van het meisje in de zielen diepte. En ineens; PLOF! Net alsof een grote kracht in het lichaampje van de baby komt. Nog meer zielendelen gaan haar lichaampje bewonen.

In de spirituele wereld noemen we dat incarneren, nog meer in het vlees/ lichaam komen. Ook noemen we dat aarden. Normaal incarneren zielendelen op verschillende leeftijdsfasen. Zij heeft deze fases in elk geval al volbracht. Ze zal zich de komende tijd goed ontwikkelen. Het voelt zo goed. Moeder en ik kijken elkaar aan. Wat is het leven mooi.
Ik lees graag meer ervaringen met zielen, baby’s.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.