Home / archiefcentraal / geschiedenis middel heeft plekje in buurthuis

geschiedenis middel heeft plekje in buurthuis

De kleinste kinderen hadden in de middag aan spelletjes meegedaan en de grotere kinderen hadden een buffet voorbereid. Dat het heerlijk smaakte, was te merken aan het feit dat het buffet na een half uur al bijna helemaal verorberd was. Maar geen nood, Willemien zorgde vanuit haar snackwagen nog voor heel wat frikadellen en kroketten. Ook werd tijdens de burendag de nieuwe wanddecoratie van Jan Oldeboer gepresenteerd. Deze laat diverse gebeurtenissen in Middel zien en heeft een permanente plek gekregen in het buurthuis.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.