gemeente olst wijhe schaft de digitale gemeentegids af

Bedrijven, stichtingen en verenigingen hebben veelal een eigen website die bij het zoeken via een zoekmachine gevonden wordt. Deze gegevens zijn altijd actueel omdat de bedrijven, stichtingen en verenigingen deze zelf bijhouden. Dat was in de digitale gemeentegids niet het geval, waardoor er vaak verouderde informatie in stond.

De gemeente biedt tal van andere mogelijkheden om met inwoners in contact te komen, zoals aan de balie, via de website, per telefoon, per e-mail, per post en via sociale media. De gemeente ziet daarom geen toevoegde waarde meer in de digitale gemeentegids en heeft het contract laten verlopen wat inhoudt dat Olst-Wijhe nu geen digitale gemeentegids meer heeft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.