geldautomaat in broekland naar binnen

Door de aanpassingen die nodig zijn voor de verplaatsing is er op dinsdag 19 september geen geldautomaat beschikbaar. De nieuwe geldautomaat is vanaf woensdag 20 september in de loop van de dag beschikbaar voor geldopname.

Tijdens de openingstijden van de winkel kan hier geld worden opgenomen. De winkel is op maandag geopend van 13.00 tot 16.30 uur; van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 13.00 uur.

Buiten de openingstijden zal men voor het pinnen van geld naar Wijhe of Raalte moeten rijden. Daarnaast biedt Tankstation Holtkuile de mogelijkheid om bij het afrekenen van een tankbeurt en/of aankopen in de shop ook contant geld te pinnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.