Home / archiefcentraal / fotowandeling in omgeving infocentrum

fotowandeling in omgeving infocentrum

Onderweg krijgen de deelnemers tips van amateurfotografen en de Staatsbosbeheer IJsselnatuurgidsen. De gidsen nemen hen mee vanaf het Infocentrum IJssel Den Nul naar fotogenieke plekjes. De start is om 10.00 uur bij het Infocentrum. De wandeling duurt circa twee uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro (2,50 euro voor kinderen).

Aanmelden kan via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl of op tel. 0548-612711. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: Goede schoenen zijn handig en neem vooral een verrekijker mee. Zie verder www.infocentrumijssel.nl.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.