Home / archiefcentraal / filmavond in lommerrijk

filmavond in lommerrijk

De inhoud in het kort: alle vijf lange jaren die zijn toch korte leventje telt, woont Jack met zijn moeder in een kamer. Ze worden daar al jarenlang gegijzeld. Hun gijzelnemer ‘Old Nick’ is ook de vader van Jack. De buitenwereld, zo heeft moeder Joy hem verteld, is boosaardig en wreed en wordt bevolkt door buitenaardse wezens. Het gaat er niet in bij de jongen. Uiteindelijk weten de twee te ontsnappen, maar dan wacht daar de boze buitenwereld met geheel nieuwe problemen. Hoofdrolspeelster Brie Larson kreeg voor haar acteerprestatie een Oscar.

Muziekmiddagen

voor 60-plussers

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.