feestelijke opening stapelaarspad

Frans Hannink, bestuurslid Plaatselijk Belang gaf in zijn toespraak aan dat het laatste (en nu dus verharde) stuk van het Stapelaarspad zo slecht was dat de noodzaak hoog was om er wat aan te doen. Met dank aan de gemeente en de grondeigenaar Beltman konden de vrijwilligers onder leiding van Géke Wippert de handen uit de mouw. Géke verrichte samen met Jet Vos de officiële opening. Dat gebeurde met het doorknippen van een lint, waarna Joris Kok, uitgerust met ballon, als eerste het pad opging gevolgd door een twintigtal kinderen die op de eerste dag na de grote vakantie weer naar de Broeklandse school gingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.