Home / archiefcentraal / erik hulzebosch bij vrienden van rohda raalte

erik hulzebosch bij vrienden van rohda raalte

Voor zaterdag 30 september is gekozen omdat ’s avonds om 19.00 uur opnieuw de Sallandse derby Rohda-Heino op het programma staat. Vorig seizoen leverde dat flink wat spektakel op met veel bezoekers en compleet met enorme rookgordijnen. Al meer dan 150 mensen hebben zich al aangemeld voor de ‘Vrienden van Rohda Raalte’, waarvan de oprichting in mei bekend werd gemaakt.

Voorzitter Paul Ruiter wil zeker tweehonderd leden. “Met de Vrienden hebben we twee doelstellingen. De eerste is om mensen met een warm hart voor onze club bijeen te brengen. De tweede is om Rohda een financieel steuntje in de rug te geven en zo de binding binnen de club te versterken. Dat geld kan voor allerlei doelen zijn, van de jeugd tot de accommodatie. Ook daarbij bepalen de leden van de Vrienden waar het voor bestemd wordt.” Leden betalen jaarlijks een bedrag van 50 euro.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.